Cobra-hälyttimet

Cobra Globe 3998, nettihinta: 230 € (ovh. 310 €)

Cobra Globe
Cobra Globe soveltuu erityisesti autoihin, joissa ei ole keskuslukituksen kauko-ohjainta. Hälytin ohjaa auton omaa keskuslukitusjärjestelmää vaihtuvakoodisilla radioavaimilla. Ne ovat myös vesitiiviitä ja varustettu litium-paristolla, jolloin toiminta-aika on jopa 4-5 vuotta.

Hälyttimessä on myös käynnistyksenestopiiri sekä Cobran kehittämä nerocas PinCode-käyttöpaneeli. Auton käyttäjä ei voi ikinä jäädä tienpäälle hälyttimen takia kauko-ohjaimen rikkoutuessa, hävitessä tai pariston loppuessa.

Cobra Globe 3998 sisältää High Power -sireenin, 2 kpl. radioavaimia, Digital Ultrasonic -sisätilantunnistimet, 1 x käynnistyksenestopiirin, keskuslukituksen ohjauksen, Security PinCode -huoltopaneelin, vilkkuvan ikkuna-ledin sekä ikkunoiden tarrasarjan.

Tilaa Cobra Globe 3998 erikoishintaan 230 € tästä!

Cobra PLIP 3868, hinta 335 €

Cobra PLIP
Tämä hälytin on suunniteltu autoihin, joissa on alkuperäinen keskuslukituksen kauko-ohjaus sekä tehdasasenteinen käynnistyksenestojärjestelmä valmiina (vuoden 1999 VAT-hyväksynnän täyttävä hälytin).

Käytettäessä auton alkuperäistä keskuslukituksen kauko-ohjainta kytkeytyy Cobra PLIP -hälytin automaattisesti päälle ja pois. Auton alkuperäinen kauko-ohjain voi olla joko infrapuna- tai radiotoiminen.

Hälyttimessä on tehokas akkuvarmistettu HighPower-sireeni . Sisätilanvalvonta on toteutettu mikroaalto- ja lasinrikkotunnistimin.

Cobra Comfort 1046 (keskuslukituksen kauko-ohjain), hinta 120 € (ovh 145 €)

Cobra Comfort

Comfort on suunniteltu autoihin, joissa ei ole keskuslukitusta tai keskuslukituksen radiokauko-ohjainta. Laite ohjaa auton omaa keskuslukitusjärjestelmää avaten ja sulkien ovet napin painalluksella.

Comfort keskuslukituksen kauko-ohjaimessa on pieni, helposti sijoitettava keskusyksikkö, joka on ohjelmoitavissa erityyppisille keskuslukitusjärjestelmille. Radioavaimet ovat vaihtuvakoodisia ja vesitiiviitä. Ne on varustettu Litium-paristolla, jolloin pariston käyttöaika on 4-5 vuotta. Comfort voidaan asentaa ohjaamaan myös esimerkiksi autotallin tai varaston ovia.

Tilaa Cobra Comfort 1046 erikoishintaan 120 € tästä!

Turvajärjestelmät   -    Näsilinnankatu 9, 33210 Tampere   -    046 6895 955 (myynti), 0400 337 576 (tekninen tuki, päivystys)

sivut teki Oivaamo